DigiTime
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

DigiTime

Kruip in de huid van een Digimon of een temmer. Vecht samen zij aan zij met de slechte of de goede groep en overleef de gevaren. Speel samen met je vrienden of maak je eigen vijanden.
 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Soortgelijke onderwerpen
  Zoeken
   
   

  Geef resultaten weer als:
   
  Rechercher Geavanceerd zoeken
  Laatste onderwerpen
  » Digimon RPG
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimezo jan 26, 2014 11:02 am van solargirl123

  » Lost in the woods...
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimeza dec 01, 2012 6:43 pm van daan5252ah

  » daan
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimedi okt 16, 2012 12:14 pm van daan5252ah

  » Lost..
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimedi okt 16, 2012 12:11 pm van daan5252ah

  » dragon tower
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimema okt 15, 2012 11:40 am van daan5252ah

  » Test
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimevr apr 27, 2012 7:51 pm van Saturn

  » david's digital world dropping (eeste avontuur)
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimezo aug 28, 2011 6:44 pm van david

  » david
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimezo aug 28, 2011 5:42 pm van Robin

  » redacted
  Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimezo aug 28, 2011 5:39 pm van Robin

  Navigatie
   Portal
   Index
   Gebruikerslijst
   Profiel
   FAQ
   Zoeken
  Forum
  Affiliates
  gratis forum

   

   Lost in the woods...

  Ga naar beneden 
  4 plaatsers
  Ga naar pagina : Vorige  1, 2
  AuteurBericht
  Ken

  Ken


  Aantal berichten : 19
  Registratiedatum : 16-10-10
  Woonplaats : Odaiba. :3

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Nobody want's me.
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimewo nov 03, 2010 7:31 pm

  Een oorverdovend gebrul klonk. Verschrikt keek Ken om zich heen. Wat hij zag was het gene waar hij het minst op gehoopt had... Een SkullBaluchimon, hoger dan alle bomen in het bos. Stingmon dedigivolvde naar Wormmon, door het gebrek aan energie. Ken zuchtte. "We zijn te laat..." Wormmon krabbelde moeizaam overeind, met grote ogen kijkend naar de SkullBaluchimon. ShineGatomon gromde zacht. "Kunnen we nu wél rennen?" Klonk het piepstemmetje van Eye. "Nee." Antwoordde Ken. Wormmon was uitgeput, dus er zat niets anders op dan de andere Digidestined erbij te halen. Hij greep naar zijn Digivice, proberend Davis te bereiken. DemiVeemon verscheen op het beeld. "DemiVeemon, kan ik Davis spreken?" Zei Ken tegen de kleine, blauw-witte Digimon. DemiVeemon knikte, en sleurde Davis' Digivice naar Davis toe. "Goed dat ik je zie Ken!" Zei hij opgewekt. "Davis, waar zit je? Nog niet doorgekregen dat er een SkullBaluchimon rondloopt?" Zei Ken gehaast terug. "Wel, maar de Digipoort is dicht..." "Dicht?" Schreeuwde Ken. Dicht? Hoe zou hij dan weer kunnen terugkeren naar zijn ouders? Snel klikte hij zijn Digivice uit. Verdere informatie had hij niet nodig. Hij zou het dus in zijn eentje moeten opknappen... "Eropaf." Zei hij kortaf, en begon te lopen.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Eye

  Eye


  Aantal berichten : 16
  Registratiedatum : 25-10-10

  Over je personage
  Leeftijd: 2 jaar
  Partner: Geen, zal ik vast ook nooit krijgen.
  Status: Gewond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimewo nov 03, 2010 8:47 pm

  Robin en Gabe, die gedegenerate was, leken ook verrast. Ken probeerde iemand te bereiken die Eye niet kende. De Stingmon dedigivolvde ook. Eye slikte. Hopelijk zou de SkullBaluchimon over hun heen blijven kijken, dan hadden ze de meeste kans om weg te komen. De SkullBaluchimon had inmiddels een Garudamon aangevallen en omgezet in data. Hij was wel verzwakt, maar dat veranderde toen hij alle data opnam. Haastig probeerde Eye nog een klein beetje data mee te krijgen, wat lukte. De SkullBaluchimon had dit echter niet doorgehad. Gelukkig maar. Ze zette haar oren weer recht, waarna ze een paar stapjes naar voren deed. Ze werd nog steeds niet opgemerkt. Gelukkig. “Oke, laten we gaan,” stelde ze vol haast voor. Ze maakte aanstalten om weg te rennen. “Dicht?” riep Ken opeens uit. Eye vloekte in zichzelf. Ze stond abrupt stil, waarna ze angstig omkeek. De SkullBaluchimon had het geluid gehoord, en had zijn bloedrode ogen op het groepje gericht. Een moment van stilte viel over de groep, waarna de SkullBaluchimon deze stilte door middel van een oorverdovende brul verbrak. Vlug drukte Eye haar oren tegen haar lijf aan toen ze de beweging opmerkte. Ze richtte haar oren vervolgens omhoog, waarna ze haar blik kwaad op Ken had gericht. De SkullBaluchimon zette een paar kleine stappen in hun richting, maar omdat hij zo groot was leek hij heel snel dichterbij te komen. Hij verlaagde zijn kop tot deze de grond raakte, maar alsnog was hij groter dan de groep. Zijn bloedrode ogen leken haast iets te willen zeggen. Helaas kon hij dat niet, enkel de aanvallen kon hij goed uitspreken.

  Eye trilde. Waarom viel hij hun niet gewoon aan? Al snel ging hij weer rechtop staan. Vanuit Eye’s zicht leek hij nóg groter dan hij al was. Ze keek wanhopig de groep aan. Ken leek niet te willen vluchten. "Eropaf," klonk zijn stem, waarna hij naar de SkullBaluchimon toe liep. Was hij gék geworden? Eye wou achter hem aan rennen, maar het gevoel dat ze kans liep vertrapt te worden hield haar tegen. Ze trilde heviger door angst, sloot haar ogen zodat ze minder angst zou voelen. Maar dit hielp haar niet om van de angst af te komen. “Grave Bone!” klonk de beangstigende stem van de SkullBaluchimon. Een stem die ze liever niet had gehoord. Eye opende haar ogen. Nee, dit mocht niet gebeuren. Ze had waarschijnlijk te weinig energie om te digivolven, maar toch waagde ze het erop. “Digivolve!” klonk haar stemmetje, waarna ze wit begon te gloeien. Haar vorm veranderde compleet, evenals haar lengte. Langzaamaan trok de gloed weg, tot er een Renamon stond op de plek waar eerst een Viximon had gestaan. Ze keek kort naar zichzelf, maar herinnerde zich iets. Ohja, de SkullBaluchimon. Ze rende op hem af, waarna ze haar Diamond Storm deed. Dit leidde de Digimon alleen maar af, maar zorgde er wel voor dat de aanval gestaakt werd. Eye wist dat ze een gevecht met de SkullBaluchimon nooit zou winnen. Dat was ook niet haar bedoeling. Ze wou enige aanvallen alleen maar verhinderen. Ze landde keurig op haar twee achterpoten, strak naar de SkullBaluchimon kijkend. Ze vond het vreemd dat ze iemand aan het redden was die haar ooit iets had aangedaan, maar ja, niemand mocht doodgaan door een Digimon als SkullBaluchimon. Niemand verdiende dat. Kort staarde de SkullBaluchimon Eye aan, maar al snel wendde hij zijn blik naar Ken. Wacht even.. Wát? Viel hij haar nou niet aan? De meeste SkullBaluchimon zouden dat wel doen. Of had deze een hart, een hart dat alle goedheid in het lichaam pompte? Het lichaam van een SkullBaluchimon dat doodsheid en duisternis uitstraalde? Eye bekeek de Digimon, doorhebbend dat ze niet lang meer haar vorm kon volhouden. Toch weerhield ze zichzelf van degeneraten, want als ze een Viximon zou worden waren ze écht verloren.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Robin
  Admin
  Robin


  Aantal berichten : 66
  Registratiedatum : 17-04-10
  Leeftijd : 26
  Woonplaats : Maastricht

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Gabe :D
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimedo nov 04, 2010 4:19 pm

  Robin en Gabe keken elkaar bezorgd aan. Zoals het er nu uitzag zaten ze niet in de problemen, wat een goed teken was, maar als ze niet snel weg zouden gaan, zouden ze wel in de problemen zitten. “Oke, laten we gaan,” sprak Eye. Het tweetal knikte gehaast. ''Dicht?'' schreeuwde Ken opeens. Robin beet op haar onderlip, terwijl Gabe hem wel een knal kon verkopen. ''Idioot,'' fluisterde de Gabumon. Wilde hij soms dat ze gepakt werden? Helaas, de Skullbachimon had het gehoord en had hun opgemerkt. Zou rennen nu nog steeds een optie zijn? Misschien wel, als deze Digimon niet al te snel was, alhoewel hij vast en zeker veel grotere passen kon zetten dan hij. Robin beet nog harder op haar lip toen de Skullbachimon zijn kop verlaagde. Het was vast en zeker uit angst, omdat ze geen uitweg meer zag. Alleen vechten, maar ze betwijfelde of ze zouden winnen. Tot overmaat van ramp liep Ken, die nog steeds gewond was, op de enorme Digimon af. Oh, en nu wilde hij ook nog eens niet vluchten, of op zijn minst een plan bedenken? Gabe had willen schreeuwen dat hij niet goed bij zijn hoofd was, maar dit liet hij echter achterwege. Het zou ze alleen nog meer in de problemen brengen. “Grave Bone!” weerklonk de denderende stem. Verstijfd van angst kon Robin alleen maar toekijken hoe Eye zich in de strijd gooide. Waarom eigenlijk? Eye wist toch zeker ook wel dat ze het niet in haar eentje kon? Alhoewel, als alle Digimon samen zouden werken, ongeacht hun level, konden ze misschien wel een kans maken. Hoopvol keek ze Gabe aan. Hij kon dan wel niet meer Digivolven, maar aanvallen kon hij altijd. ''Ik kan het wel proberen, maar ik weet niet zeker of ik zo vaak als nodig is kan aanvallen,'' sprak hij, alsof hij gedachten kon lezen. Robin knikte. Had ze maar een andere Digimon, maar Gabe was de enige die ze had en het was ook haar enigste partner. Ze zuchtte even, maar keek toen naar haar partner. ''Ben je er klaar voor?'' vroeg ze, zonder een antwoord te verwachtten. Ze keek even verbaasd toen de Skullbachimon Eye toch maar met rust liet en zich wendde tot Ken. Gabe rende er vlug op af en kwam in actie. ''Blue Blaster!'' riep hij en vuurde zijn oh, zo bekende blauwe vuur op de Digimon af. Het was, zoals verwacht, niet genoeg om hem te stoppen, maar hopelijk wel genoeg om hem af te leiden. Gabe snoof even voordat hij zijn blik richtte op Eye. Zou dit haar eerste Digivolve zijn? Ze was nog vrij jong, dus dat moest haast wel. Ze zag er in ieder geval niet blij uit. Waarom niet? Was het dan toch niet haar eerste Digivolve...?

  _________________
  Lost in the woods... - Pagina 2 351g303
  No matter where you're about to go,
  go with your heart.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  https://digitime.forumactie.com
  Eye

  Eye


  Aantal berichten : 16
  Registratiedatum : 25-10-10

  Over je personage
  Leeftijd: 2 jaar
  Partner: Geen, zal ik vast ook nooit krijgen.
  Status: Gewond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimedo nov 04, 2010 7:52 pm

  “Blue Blaster!” Inmiddels was Gabe ook naar voren gegaan, om de bekende aanval af te vuren. Eye kreeg een idee. Als ze nou haar Diamond Storm zo mikte, dat deze vlam zou vatten en de SkullBaluchimon dus sterker aanviel? Ze zette zich af van de grond met genoeg kracht om hoog in de lucht te komen. “Diamond Storm!” klonk haar stem vervolgens, waarna ze de aanval afvuurde. De scherven begonnen vlam te vatten toen ze met de Blue Blaster in aanraking kwamen, dit tot verbazing van Eye. Ze had even getwijfeld of haar aanval wel zou lukken. De aanval raakte de SkullBaluchimon, die een luide brul slaakte. Vervolgens richtte hij zijn bloedrode ogen op de twee. Ook al had hij geen gevoelens, toch begreep Eye wat hij dacht. Al snel tilde de enorme Digimon zijn poot op om zijn Grave Bone uit te voeren. Eye’s ogen werden groot. Nee, dit mocht niet gebeuren. Ze zette zich af van de grond, waarna ze met een hoge snelheid naar de poot toe sprong. Haar poten werden omringd door vuur. Blauw vuur, misschien even blauw als de Blue Blaster. “Power Paw!” riep ze vervolgens uit, waarna ze met een krachtige beweging op de poot mikte. De SkullBaluchimon gromde, waarna hij Eye simpelweg wegsloeg. De aanval van Eye had wel effect, maar niet al te veel. Met een doffe klap belandde Eye op de grond, waarna ze haar ogen dichtkneep van de pijn die meteen door haar lichaam stroomde. Ze hijgde, waarna ze haar ogen opende. Met enige moeite stond ze op, waarna ze met haar kop schudde om enig zand weg te schudden. Vervolgens blies ze door haar neusgaten uit.

  De SkullBaluchimon had opeens besloten Eye aan te vallen. Hij wou zijn Grave Bone weer uitvoeren, zag Eye. Ze slikte. Haastig keek ze naar de anderen, in de hoop dat ze meekregen wat ze dacht. Dit was een goed moment om weg te rennen voor de anderen. Zij kon hem wel bezighouden, maar wist niet zeker voor hoe lang ze dat zou kunnen volhouden. Ze sprong net op tijd weg. De kleine aardbeving liet haar omver vallen en blies veel loszittend zand omhoog. Door het zand zag ze een tweede Grave Bone bijna te laat aankomen. Zo snel ze kon rende ze weg, waarna ze de Grave Bone dit keer ook ontweek. Ze klom een boom in, om de situatie beter te kunnen zien. De dikke zandwolk leek ervoor te zorgen dat de SkullBaluchimon niet meer goed kon zien wat er beneden hem gebeurde. Dit was hun kans. “We kunnen vluchten!” trachtte Eye te roepen zonder enig zand in haar luchtpijp te krijgen. Ze slaagde hier gelukkig in. Ze sprong van de boom, waarna ze rondkeek. Ze had haar ogen samengeknepen, om daar geen zand in te krijgen. Het zand vulde haar litteken. In de hoop zo de pijn te kunnen negeren kneep Eye haar ogen dicht. Ze besloot haar ogen vervolgens weer te openen, gezien het feit dat ze helemaal niks zou zien met ogen gesloten. Ze deed uit staande positie een Diamond Storm, die het licht reflecteerde. Iedereen had deze moeten zien, behalve de SkullBaluchimon. Dat was tenminste wat Eye hoopte. Inmiddels trok de dikke zandwolk een beetje weg, al was er nog steeds niks te zien voor de SkullBaluchimon. Eye werd wanhopig. Waar bleef iedereen?
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Ken

  Ken


  Aantal berichten : 19
  Registratiedatum : 16-10-10
  Woonplaats : Odaiba. :3

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Nobody want's me.
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimevr nov 05, 2010 5:54 pm

  Een renamon kwam aanrennen, en deed een Diamond Storm. Wacht eens, was die Renamon niet Eye? Had Eye hem gered? Terwijl hij haar ooit pijn had gedaan... Gabe deed nog eens een Blue blaster. Het blauwe vuur raakte de grote SkullBaluchimon ook. Er kwam wat opstuivend zand in een van zijn wonden, dat begon te prikken toen het in aanraking kwam het het zand. Hij verbeet de pijn, en riep moeizaam zijn Digimon, Wormmon. ''Wormmon, Sticky Net!'' Riep hij. ''En richt het op de ogen van SkullBaluchimon!'' Wormmon knikte, en spuugde het kleverende goedje naar de ogen van de SkullBaluchimon. Het bedekte de roodgloeiende ogen van de grote, hartloze Digimon. De SkullBaluchimon begon met zijn kop te schudden, maar het ging maar niet van zijn ogen af. ShineGatomon had in de tussentijd ervoor gezorgd dat haar klauwen met een verblindend, fel licht begonnen te schijnen. Ze grijnsde, en rende op de SkullBaluchimon af. Ze sprong. ''Lightning Paw!'' Gilde ze, met haar lichtgevende klauw tegen de SkullBaluchimon. Die brulde, en sloeg met zijn klauwen in het niets. Hij kon immers toch niet zien. ShineGatomon landde netjes op haar achterpoten. Ken bladerde snel door de data van zijn Digivice. Had hij nergens DigiEgg data? Hij bladerde onrustig door, totdat hij kwam bij een beetje scan data van het DigiEgg van moed, ooit gekregen van Davis. ''Wormmon! Armor Digivolve in...'' De insectachtige Digimon werd gehuld in wit licht, en veranderde van vorm. Toen de gloed weg was, stond er geen Wormmon meer, maar een Shadramon. ''Flare Buster!'' Riep de Shadramon, waarna een vlam richting de SkullBaluchimon vloog. De vlam raakte de SkullBaluchimon, die weer brulde. Een stukje bot afbrokkelde, die het echte lichaam van de Digimon onthulde: Zwart spul. Dus was het een Control Spire.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Eye

  Eye


  Aantal berichten : 16
  Registratiedatum : 25-10-10

  Over je personage
  Leeftijd: 2 jaar
  Partner: Geen, zal ik vast ook nooit krijgen.
  Status: Gewond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimevr nov 05, 2010 8:50 pm

  Alsof er een sterke windvlaag oprukte verdween de zandwolk uit het niets. Verbaasd keek Eye rond. Wat was dit? Opeens besefte ze zich iets. De SkullBaluchimon zou hun gewoon kunnen zien. Ze keek angstig omhoog, waar ze tot haar geluk een Sticky Net op de ogen van de Digimon opmerkte. Ze zuchtte opgelucht. Even keek Ken op zijn Digivice, waarna de Wormmon digivolvde. Wacht. Nóg een keer? Zou die Wormmon dan niet degeneraten naar een Minomon op die manier? De Wormmon digivolvde naar een Shadramon. Dat was dan met een Digi-Egg gebeurd, anders was hij gewoon naar Stingmon gedigivolved. De Shadramon viel aan met een Flash Buster, ook wel Flare Blaster door sommigen genoemd. De aanval liet een stukje van het bot afbrokkelen, zodat een zwart iets zichtbaar werd. Eye werd haast bleek, al was het niet goed te zien. Dat was geen SkullBaluchimon! Juist erger, het was een gecreërde SkullBaluchimon, en die waren vaak enkel op moorden uit. Normale SkullBaluchimon ook, maar alsnog. Eye snoof. Misschien kon ze die zwakke plek erger maken? Ze maakte een vaag sprongetje, waarna ze op de Digimon af rende. “Power Paw!” riep ze, waarna haar poten door blauw vuur werden omringd. Ze sloeg met een krachtige stoot op het afgebrokkelde deel, dat verder kapot ging. Toch kon de SkullBaluchimon zijn poot nog wel gebruiken, dat werd Eye pijnlijk duidelijk. Met een krachtige slag sloeg hij de Renamon weg, die tegen een boom aan stootte. Ze zakte in elkaar, maar toch had ze de kracht om nog op te staan. Ze kreunde zachtjes. Een gevoel van krachtverlies liet haar weer in elkaar zakken. Nee, niet nu.. dacht ze vurig in de hoop het degeneraten tegen te gaan.

  Weer wou de SkullBaluchimon een aanval doen, nu op de Shadramon. Eye gromde. Nee, dat mocht niet gebeuren. Ze stond met al haar kracht op. Haar poten lieten zich weer door een blauw vuur omringen. Ze balde haar vuisten, waarna ze met al haar kracht op de SkullBaluchimon af rende en een Power Paw op de poot deed, die nu volledig afbrokkelde. De SkullBaluchimon viel om, gezien het feit dat hij geen poot meer had. Zijn andere poot brokkelde ook af omdat zijn andere poot al was afgebrokkeld. Al snel volgden al zijn poten, en tot slot verdween hij in data. Inmiddels was Eye uitgeput op de grond gaan liggen als een zwakke, nutteloze Viximon, in plaats van de Renamon die ze eerst was. Haar ademhaling ging snel, zeer snel. Ze opende haar ogen, waar ze enkel wat wazige schimmen zag. Haar kop deed pijn, maar haar pootjes waren zo kort dat ze er nauwelijks bij kon. De Viximon zuchtte, waarna ze glimlachte. “Ik denk niet.. Dat we nu.. Hoeven te.. Rennen,” hijgde ze, waarna ze haar ogen sloot. Ze hadden het voor elkaar gekregen om de SkullBaluchimon te verslaan door middel van twee Champion level Digimon en twee Rookie level Digimon. Dat was al heel wat, gezien het feit dat een SkullBaluchimon moeilijk te verslaan was. De Viximon ging voorzichtig op haar pootjes staan, zakte er bijna doorheen, maar slaagde er toch wel in om op te staan. Ze opende haar ogen, waarna ze blij met haar staart bewoog. Ze was voor de eerste keer gedigivolved naar een Renamon. Het was daarom ook niet zo vreemd dat ze blij was.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Ken

  Ken


  Aantal berichten : 19
  Registratiedatum : 16-10-10
  Woonplaats : Odaiba. :3

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Nobody want's me.
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimeza nov 06, 2010 10:57 am

  Moeizaam liet Shadramon zich op de grond zakken. Nogmaals Digivolven was te veel voor hem geweest, maar hij wou niet dedigivolven in Minomon. Hij liet zich op de grond vallen, waarna hij zich liet dedigivolven in Wormmon. Ken keek met open mond naar Eye, die met een paar aanvallen de SkullBaluchimon versloeg. Die Digimon was speciaal, zeker als ze als Renamon een SkullBaluchimon kon verslaan. De Renamon Eye, was weer Gededigivolvt in Viximon. Wormmon krabbelde overeind, naar de Viximon toe lopend. "Eye, gaat het?" Vroeg hij vriendelijk. De Digimon was vast erg uitgeput. Ken liep naar ShineGatomon toe, en haalde zijn Digivice tevoorschijn, om haar te analyzeren. Al snel stond de uitslag op zijn scherm. Zeventig procent data Gatomon, dertig procent data... Calumon? Er stond ook nog een beschrijving bij, wat eern mengsel was van Gatomon en Calumon informatie. Hij zuchtte. Zijn Digivice was helemaal van slag geraakt.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Robin
  Admin
  Robin


  Aantal berichten : 66
  Registratiedatum : 17-04-10
  Leeftijd : 26
  Woonplaats : Maastricht

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Gabe :D
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimeza nov 06, 2010 3:53 pm

  Robin keek moeizaam naar alles wat er gebeurde. Iedereen begon aan te vallen, terwijl ze wisten dat ze elkaar in gevaar brachtten. Met een zucht keek ze naar de Renamon, die zich opnieuw op de Skullbachimon afgooide. Dit keer, echter, was de aanval fataal voor de enorme Digimon. Op de een of andere manier had Eye hem weten te verslaan, waarna hij opging in data. Blij was de het meisje niet, maar ze had geen idee waarom. Over het feit dat het geen echte Digimon kon zijn, misschien? Het was verkeerd Digimon te maken, dat kwam over als slavernij, vond zij. Alhoewel het wel raar klonk. Slavernij... over machines? Het was nog steeds slavernij, en daarbij was het verkeerd om imitaties van een levend wezen te maken.
  Gabe, daarentegen, wilde springen van geluk, maar zakte in plaats daarvan moedeloos in elkaar. ''Ik wil een bed,'' zeurde hij en keek zielig naar zijn temmer. Op de een of andere manier deed hij altijd zo, als hij moe was. Het was eigenlijk net een klein kind. De andere, daarentegen, deden niet zo zeurderig. Misschien omdat ze daar te moe voor waren, zeker Wormmon, die het toch nog voor elkaar kreeg niet naar een in-training te dedigivolven. Eye was in ieder geval nog een beetje blij, tenminste, ze bewoog haar staart, alsof ze als een hond kwispelde. Het zag er wel schattig uit. Ken liep naar de 'Shine' Gatomon toe en analyseerde haar met zijn Digivice. Robins blik viel op de Digivice, die er heel anders uitzag dan die van haar. Veel... moderner. Hoe kwam het dat hij een andere Digivice had? Misschien omdat hij een Digidestined was? Ze zuchtte even. Hoe zou het zijn om een Digidestined te zijn? Ze werden vast door vele geholpen, behalve door hun vijanden. Gabe kwam ondertussen naar haar toe gekropen, wat er nogal droog uitzag. Zijn ogen waren gesloten, dus vertrouwde hij op zijn geur. Robin zakte door haar hurken, waardoor ze nu op dezelfde hoogte was. Maar deze houding irriteerde haar, dus ging ze maar normaal zitten. Gabe legde zijn hoofd tegen haar schouder en viel in slaap. Dit gedoe maakte Robin wel aan het lachen, zo kon hij toch niet lekker liggen? Achja, om nu nog een slaapplaats te zoeken was nu te laat voor hem. Hij was vast te moe om te lopen, dus viel hij maar ter plekke in slaap. Hopelijk werd dit niet een gewoonte, Robin sliep niet graag op de harde grond, of zittend tegen een boom. Peinzend staarde ze naar de ShineGatomon. Wat voor Digimon was dit? En waar kwam ze vandaan? Ach, misschien liep ze gewoon langs en zag ze wat er gebeurde, maar toch. Iets klopte er niet, dat was zeker. Tuurlijk, wat er niet klopte hoefde niet meteen een slecht teken te zijn. Toch konden ze maar beter op hun hoede zijn. Ze kende deze Gatomon maar net, en Robin weet uit ervaring dat ze niet met vreemden mee mocht gaan. Alhoewel Gabe een uitzondering was. Wie weet wat de ShineGatomon van plan was...


  _________________
  Lost in the woods... - Pagina 2 351g303
  No matter where you're about to go,
  go with your heart.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  https://digitime.forumactie.com
  Ken

  Ken


  Aantal berichten : 19
  Registratiedatum : 16-10-10
  Woonplaats : Odaiba. :3

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Nobody want's me.
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimema nov 08, 2010 6:50 pm

  De zwarte Digivice begon nu luid te piepen, en op het scherm stond 'Information not found', inplaats van de door elkaar gehusselde informatie van Gatomon en Calumon. Met een zucht tikte Ken het scherm weer weg, en keek naar Gabe. Hij grinikte zacht. Gabe was zeker erg moe. Wormmon bleef nog even naar de Viximon kijken, maar zakte in door zijn pootjes. Moeizaam krabbelde hij weer overeind. ''Wormmon, gaat het wel?'' Hoorde hij de bezorgde stem van zijn temmer. ''...Ja...'' Loog Wormmon. Eigenlijk voelde hij zich doodvermoeid. Jaloers keek hij naar Gabe, die tegen de schouder van Robin aansliep. ShineGatomon keek achterdochtig naar de Digivice. Had dat ding haar niet goedgekeurd ofzo, dat hij zo begon te piepen? Ze wendde haar blik naar Ken. ''Hoe gaat het met Gatomon?'' ''Welke Gatomon?'' Zei Ken terug. ''Kari's Gatomon.'' ''Goed. Waarom wou je dat weten?'' ShineGatomon grijnsde. ''Ik ben... Gatomon's oudere zus.'' Ze grinnikde. ''Alhoewel ik natuurlijk de mooiste ben.'' Ze haalde al het licht dat haar omringde weg, waardoor ze nu gewoon uitzag als een doodnormale Gatomon. ''Gatomon's... Zus?'' Herhaalde Ken vragend.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Eye

  Eye


  Aantal berichten : 16
  Registratiedatum : 25-10-10

  Over je personage
  Leeftijd: 2 jaar
  Partner: Geen, zal ik vast ook nooit krijgen.
  Status: Gewond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimedi nov 09, 2010 5:00 pm

  Eye richtte haar blik op de Shadramon die dedigvolvde naar Wormmon. Goed, dan werd hij in ieder geval geen Minomon. Want straks zou er nog een SkullGreymon ofzo komen, dan zouden ze echt moeten vluchten. Als Eye nu nog een keer zou digivolven, dan zou ze na afloop vast en zeker een Relemon worden. En dat wou ze niet, want veel zin in springen had ze niet. Ze dacht even na. De SkullBaluchimon was wel heel snel verslagen. Misschien was ze een van de Maan-Relemon, de Relemon die met volle maan uit hun Digitama kwamen. Die Digimon kregen een speciale kracht, een wat andere Digimon niet hadden. Zou zij een van hun zijn? Dat verklaarde wel hoe ze de SkullBaluchimon zo snel hadden verslagen. Maar het kon ook zijn dat de Digimon al eerder was aangevallen, dat hij dusdanig verzwakt was dat zij hem konden verslaan. Dat was ook een goede verklaring, Eye wist even niet welke ze moest geloven. Ze keek op toen ze een beweging in haar richting opmerkte. De Wormmon ging naar haar toe, terwijl Ken naar de rare Gatomon toe liep. “Eye, gaat het?” klonk de stem van de Wormmon. Het lukte Eye om vaagjes te glimlachen, maar om dat te doen moest ze eerst weer in elkaar zakken. “Jawel, het gaat wel,” fluisterde ze, waarna haar glimlach verdween. Ze moest opstaan en dan kon ze niet glimlachen door de pijnscheut die door haar lichaampje schoot. Even kneep ze haar ogen dicht, maar al snel opende ze ze weer. Toen ze dat deed stond ze normaal op vier pootjes. Ze richtte even haar blik op Robin en Gabe. De Gabumon viel langzaamaan in slaap. Eye wou iets zeggen, maar het besef dat dat niet zo verstandig was weerhield haar daarvan. Ze had geen zin om iemand nutteloos te wekken. Ze had net besloten om ergens naartoe te lopen, toen ze hoorde dat de ShineGatomon iemands zus was. De naam Kari kwam haar enkel niet bekend voor, dus liep ze rustig naar Robin en Gabe. Ze had toch niks te doen. Ze zakte door haar pootjes, waarna ze zich oprolde en opvallend rustig naar Ken, de ShineGatomon en de Wormmon keek. Ze blies even tegen haar staart aan, die hierdoor een beetje verschoof. Veel maakte dat haar niet uit, al had ze liever een schone staart dan een vieze staart. Het zou ook wel..

  (Srry, maar ik kon echt niks verzinnen. Iig heb ik gepost Ohnoes)
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Robin
  Admin
  Robin


  Aantal berichten : 66
  Registratiedatum : 17-04-10
  Leeftijd : 26
  Woonplaats : Maastricht

  Over je personage
  Leeftijd: 15
  Partner: Gabe :D
  Status: Gezond

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimewo nov 10, 2010 7:27 pm

  ''Hoe gaat het met Gatomon?'' hoorde Robin vaagjes. ''Welke Gatomon?'' Sprak Ken weer. ''Kari's Gatomon.'' Kari? Was dat ook een digidestined? Vast wel, aangezien zij een Gatomon had en Ken haar kende. ''Goed. Waarom wou je dat weten?'' Vermoeid keek Robin naar de reactie van de ShineGatomon. ''Ik ben... Gatomons oudere zus. Alhoewel ik natuurlijk de mooiste ben.'' Robin hoorde gegrinnik, maar het klonk ver weg. Was zij nou ook in slaap aan het vallen? Hè, niet op de grond. Ze wilde opstaan, maar liet dat maar achterwegen. Dan zou Gabe waarschijnlijk op de grond neerploffen en wakker worden met koppijn. Robin zuchtte even, waarna ze haar blik op Eye gooide. Ze had goed gevochten, dus had ze haar rust wel verdiend. Alhoewel Robin het nog steeds vaag vond dat een Renamon een Skullbachimon kon verslaan. Misschien was het een experiment, om te kijken of ze Digimon na konden maken, samen met hun kracht en aanvallen. Dat was hen dus nu mislukt en daarbij was het gewoon zwak, vond de temmer. Robin probeerde aandachtig naar de gesprekken te lusiteren, niet om af te luisteren, maar om wakker te blijven. Ze had geen zin dat de rest haar hier zou zien, terwijl ze lag te slapen, leunend tegen Gabe aan. Dan zouden ze eigenlijk elkaar ondersteunen. “Jawel, het gaat wel,” weerklonk de stem van de Viximon, waarna ze op het tweetal af kwam gelopen. Robin keek even verbaasd naar Eye, maar besefte dat deze anders alleen zou liggen. Ze zakte door haar poten en leek naar de andere drie te kijken. Dit viel Robin op, dus besloot ze haar blik vaagjes op de ShineGatomon te laten rusten.
  Opeens viel haar iets op. Haar Digivice reageerde niet op die van Ken. Ze had geen enkel piepje gehoord, de hele tijd was het apparaatje stil gebleven. Voorzichtig duwde ze haar hand in haar zak, waarna ze het vierkant dingetje eruit haalde. Verbaasd staarde ze ernaar, maar volgens hem was Ken niet eens in de buurt. Ach, het zou ook allemaal wel. Hij had ook een andere Digivice dan haar. Op Jake had hij wel gereageerd, maar die had dezelfde Digivice. Soms was dit ding gewoonweg nutteloos. Hij zou moeten reageren op gevoelen en andere Digivices, waarom dan niet op die van Ken? Robin vroeg zich af of het alleen bij Ken was. Misschien omdat hij een Digidestined was? Nee, dat zou vaag zijn. Met een zucht klikte ze het apparaatje aan haar riem. In deze houding zat het niet lekker, met zo’n vierkant ding in je zak…

  _________________
  Lost in the woods... - Pagina 2 351g303
  No matter where you're about to go,
  go with your heart.
  Terug naar boven Ga naar beneden
  https://digitime.forumactie.com
  daan5252ah
  Aantal berichten : 6
  Registratiedatum : 14-10-12
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : vlijmen

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitimeza dec 01, 2012 6:43 pm

  eerste delen in drain tunnel.  waar zijn we nu weer zegt daan tegen gabumon.
  in het digi forest zegt gabumon.
  hier kan je relaxen zegt gabumon.
  dat zou ik ook zeggen. zegt daan
  er komt een storm van tentomon's.
  gabumon horn attack zegt oan.
  gabumon kan ze niet aan.
  digivolve gabumon wordt .....garurumon.
  light laser zegt garurumon.
  hij blaast alle tentomon weg.
  maar dan komt er een metalgreymon.
  supernova zegt metalgreymon.
  huh zegt daan hij hoordt die aanval toch pas te leren als hij wagreymon is.
  hij blaast garurumon weg.
  garurumon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zegt daan
  dan komt zijn crest opeens.
  garurumon digivolved naar weregarurumon.
  light claw zegt weregarurumon.
  metalgreymon valt neer.
  kom we lopen verder. zegt daan
  oke zegt weregarurumon
  Terug naar boven Ga naar beneden
  Gesponsorde inhoud

  Lost in the woods... - Pagina 2 Empty
  BerichtOnderwerp: Re: Lost in the woods...   Lost in the woods... - Pagina 2 Icon_minitime

  Terug naar boven Ga naar beneden
   
  Lost in the woods...
  Terug naar boven 
  Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
   Soortgelijke onderwerpen
  -
  » Lost..

  Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
  DigiTime :: File Island :: Digi-Forest-
  Ga naar: